Ochiometrul de serviciuComedy Fiction

Aceasta emisiune este considerata un pamflet. Practic iau stirile mai haioase din viata de zi cu zi si le comentez, ca un pamflet. Mici glumite. O faceam acum 20 si ceva de ani la TV Sigma.


Ochiometrul de serviciu

Ochiometrul de serviciu ep1

Tue, 26 Mar 2024
Aceasta emisiune este considerata un pamflet. Practic iau stirile mai haioase din viata de zi cu zi si le comentez, ca un pamflet. Mici glumite. O faceam acum 20 si ceva de ani la TV Sigma.

Ochiometrul de serviciu ep 2

Wed, 10 Apr 2024
Piedone a ajuns pe locul doi in cel mai nou sondaj comandat de Digi24, Uefa i-a “grupat” pe suporterii englezi in cel mai rau famat cartier din Frankfurt. Ilie Nastase a fost facut “mare si prost” de Agassi. Iar jocurile de noroc vor pleca doar din localitatile mici. Cam despre asta e vorba in Ochiometrul de azi.

ochiometrul episodul 3 podcast

Fri, 19 Apr 2024
Taylor Swift pare a fi dedicat un album intreg fostilor iubiti, Ilie Nastase i-a imprumutat scuterul lui Tiriac, o fata a divortat a doua zi dupa nunta, un preot a facut niste declaratii de acum 5 secole, iar Catalin Cirstoiu a sustinut o conferinta de presa. Cam asta e Ochiometrul de azi.

Connect – R vede prin Infrarosu si fumeaza in bar Ochiometrul de serviciu

Wed, 24 Apr 2024
Connect-R a scos o piesa noua. Despre o fata Angela cu ochii verzi care sufera in tacere dupa un baiat care nu o vede, dar ea are masca de zorro pe fata. Iar Connect-R fumeaza in bar in acest clip. Asta e Ochiometrul de Serviciu de azi. Practic, varianta a doua a articolului din Catavencii. Adica dezvoltam un pic subiectul.

Andreea Balan si dragostea adevarata, Simona Senzual si pompele

Thu, 30 May 2024
Get Ready for a Hilarious Pamphlet Showdown with Andreea Balan, CRBL, and Simona Senzual! 🎭🤣 #OchiometrulDeServiciu #PamfletFun

In this YouTube video, we bring you a longer version of the article from Catavencii, but with a twist! Andreea Balan, CRBL, and Simona Senzual take center stage in this satirical extravaganza. Brace yourself for a dose of laughter

But that's not all! Don't forget to mark your calendars for an upcoming concert that promises to be an unforgettable experience. Join us as we dive into the world of satire, comedy, and entertainment. Get ready to laugh your heart out and enjoy a fantastic evening filled with music and laughter!

Send Message to Ochiometrul de serviciu

Verified Podcast

Podcaster File Ochiometrul de serviciu

Reviews for Ochiometrul de serviciu